Автор
Ева Григорова

Победителят от Hell's kitchen издаде по какъв начин е предложил брак

Станислав заслужено стана победител в последното издание на шоуто "Хелс Китчън". В подкаст той обяви публично, че към края на лятото ще се венчае със своята половинка Божидара.

Сладкарят разказа подробно как се е решил да предложи брак на своята любима. Накрая се питал дали е удачно да си даде свободата. Ето как описва тази случка Станислав:

View post on Instagram
 

"Доста време обмислях по какъв начин да ѝ предложа брак. Като всяко момиче във връзка, тя също пускаше шегички относно това кога ще ѝ предложа, особено след като е гледала някой романтичен филм. Романтична личност съм, обичам романтиката и моментите, които се запечатват в съзнанието. Търсих някое красиво място, защото не ми се струваше удачно да го направя вкъщи".

Тогава Станислав ѝ предложил да отидат на екскурзия в Италия и да обиколят едни от най-впечатляващите места там. Напаснали графика си и си взели десетина свободни дни за ново италианско приключение.

"В деня преди да излетим дойдох до София и още в първия магазин избрах пръстена. Много се притеснявах на летището да не излезе пръстена на скенера и да развалят цялата изненада. Бях го увил в дрехи и всичко мина както трябва.

View post on Instagram
 

На третия ден тръгнахме за Позитано с корабче и тръгнахме по една пътека нагоре, откриваше се страхотна гледка. Казах си, че това е мястото. Взех от чантата кутийката с пръстена, докато тя не гледаше и отстрани помолих една жена да снима, за да запечатам все пак този момент. Вървейки към Божидара усещах как се разтрепервам. Явно мъжете доста трудно даваме свободата си. Паднах на колене, попитах я дали ще се омъжи за мен, а тя беше потресена, въобще не го е очаквала. Няколко минути стоеше като замръзнала и се питах дали е било добра идея да й предлагам точно сега. Но тя се успокои, зарадва се и каза "ДА".