Автор
Ева Григорова

Тайната е разкрита: Ето коя е новата жена на Рачков

Димитър Рачков изглежда е на път да се сбогува със своя кратък ергенски живот. След раздялата му с Анита, той се радва на нова любов.

Комикът не иска да коментира своята връзка, но двамата са били видени да си разменят целувки и прегръдки в черноморския курорт Лозенец.

Жената до него е 35-годишната Камелия Андонова. Тя е от София, но от няколко години прекарва летата си в родния ни курорт. По професия е сладкар, а миналата година откри сладкарница в центъра на Лозенец, в която предлага собствени захарни изкушения. Освен това дамата притежава собствен сладкарски цех в София.

Двамата се запознават по време на предаването "Като две капки вода", където по време на последния сезон чаровницата поддържа стайлинга.

Камелия Андонова всъщност е познато лице на зрителите на NOVA с участието си в "Сладкото състезание - Bake off", излъчено през 2016 г. Тогава тя е работила в банка. Хобито на знойната мадама е доста екстравагантно - тя тренира бокс и всяка сутрин прави кросове на морето.

Приятелите на водещия искрено се радват за него и го окуражават с позитивни коментари:
"Най-сетне Митко си намери жена като за него - и на възраст, и като умения, не е чудно, че е влюбен".

Рачков отново е усмихнат и позитивен, личи си, че е щастлив. За водещия ваканцията вече започна и най-вероятно ще остане по българското Черноморие поне още седмица.

Попитан от "България Днес" дали си има нова приятелка, Рачков каза, че на този етап няма да коментира личния си живот.