Автор
Ева Григорова

Сгафиха сериозно в Черешката - дадоха повече точки на Явор Бахаров

Явор Бахаров успя да се справи с трудната задача да сготви ястия в "Черешката на тортата". Доколко вечерята му е била благополучна се видя според оценките, които му поставиха.

Явор Бахаров се справи съвсем прилично като готвач и приготви страшно интересни свински уши. С 10 точни обаче го оцени само Тома, който очевидно се оформя като фен №1 на актьора. Девет даде рускинята Виктория, която ще готви утре. Тя обаче обясни, че е била решила да даде по-малко, но в хода на вечерята променила мнението си. 8 точки даде актрисата Мария, 7 получи Бахаров от певицата Мона, която откри два косъма в две ястия от менюто си.

Както Hotnews.bg го смята, точките на Явор Бахаров са само 34. Неясно защо от Черешката официално обявиха в края на предаването, че актьорът е получил 36 точки или с две повече от истинския резултат. Подобна груба грешка се случва за първи път в предаването, а оставя неясно как е допусната от редакторите на кулинарното шоу. Зрителите обаче бързо се усетиха и сега цялата седмица е под въпрос, след като Бахаров е неправилно оценен.