Автор
Ева Григорова

Ким Кардашиян призна: Възбуждам се от хубави зъби

Най-следваната звезда в Instagram - Ким Кардашиян разкри какви качества търси в мъжа до себе си.

Риалити звездата показа своя “мъжки списък“ с мечтани качества по време на последния епизод на “Семейство Кардашиян“, признавайки, че хубавата усмивка получава най-висока цена.

“Зъбите са едно от важните неща за мен“, каза 42-годишната Ким. "Колкото по-прави са, толкова по-възбудена ще стана."

Смеейки се, Кардашиян добави: “Просто се шегувам. Но не се шегувам всъщност.”



Що се отнася до останалите желани качества, създателката на Skims каза на приятелите си, че иска спокоен мъж с добра хигиена и без проблеми с мама или татко, който ще я защитава и ще се бори за нея.

Човекът-мечта на Ким също трябва да бъде „подкрепящ, искрено щастлив с нея и успешен“, отбеляза тя, както добави и “спонтанен, забавен“, и “модел за подражание“ за четирите ѝ деца – Норт, 9, Сейнт, 7, Чикаго, 5 и Псалм, 4.

“Без тежък багаж, имам си достатъчно“, добави тя. “По-висок от мен, някой, който обича да тренира, мотивиран човек, независим човек, който не е привързан и има добър вкус.“

Ким продължи да изрежда: “Да не е плешив. Но затова не съм сигурна. Ако и аз съм влюбена, бих галила плешива глава, разбирате ли какво имам предвид? Но ние просто говорим за моя списък със съвършени качества.“

Тя шеговито попита своите приятелки Оливия Пиърсън, Трейси Ромулус и Натали Халкро къде те намират този перфектен мъж.



Досега Кардашиян се е омъжвала три пъти, последно за Кание Уест, с когото имаше брак от 2014 до 2022 г.

След като подаде молба за развод през 2021 г., тя имаше връзка с Пийт Дейвидсън, която продължи девет месеца, преди да се разделят през август миналата година.

В епизода на семейното шоу от миналата седмица, Кардашиян намекна за нов мъж в живота си, когото тя и Скот Дисик кръстиха “Фред“.