Автор
Антония Дамянова

Знаете ли, че: Дженифър Анистън била заменена в 'Приятели' и никой не разбрал

Със сигурност ще се изненадате, като разберете, че Дженифър Анистън е била разменена в един от епизодите на "Приятели" с друга актриса.

Казваме "изненадате", защото никой досега не беше забелязал това. Подмяната е останала невидима за зрителите повече от десетилетие след края на шоуто, пише Daily Mirror.

Откритието е направено случайно от фен, докато гледал ситкома, разказващ за шестимата приятели от средата на 90-те. Благодарение на орловия си поглед обаче, той моментално уловил "измамата".

Джордан Д"Амико - името на въпросния фен, споделя за откритието си в "RecentlyHeard".

Епизодът, в който героинята на Анистън - Рейчъл, се играе от вероятно нейна дубльорка, е озаглавен The One With The Mugging и е 15-и епизод от 9-и сезон на любимия ситком.

С ансамбъл от актьорския състав с участието на Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър, сериалът проследява живота на група шестима приятели през 20-те и 30-те си години, които живеят в Манхатън, Ню Йорк.

И тъй като с времето и продължителното излъчване на сериала броят на феновете постоянно расте, шансът киноманите да хванат някой "гаф" също се увеличава.

Така най-смайващото незабелязано нещо се оказва как, вместо Рейчъл, пред камерата се появява детайл от друга млада жена, която дори не носи същите дрехи.

"Само няколко минути след началото на епизода, ентусиазираната Рейчъл се втурва в апартамента на Моника, за да каже на Джоуи, че е получил прослушване с известния и измислен актьор Леонард Хейс, изигран от Джеф Голдблум. Тримата приятели признават, че се възхищават на актьора от рекламите му за мобилни телефони, в които той играе с маймуна. Моника с плам предполага, че може би маймуната ще бъде на прослушването. Джоуи реагира, като казва: "Не ме карайте да се изнервям повече, отколкото вече съм!" и отива да седне отново", описва Джордан сцената, в която Рейчъл всъщност не е изиграна от Анистън.

Четете още: Не го понасям: Ето кой комплимент влудява Дженифър Анистън