Автор
Антония Дамянова

Марк Антъни стана татко за седми път

Марк Антъни и половинката му - Надя Ферейра, посрещнаха първата си обща рожба на бял свят. Това стана ясно от пост в социалните мрежи, с който двамата родители съобщиха радостната вест.

View post on Instagram
 

От публикацията научаваме, че бебето се е родило на 18 юни.

54-годишният певец и новата му 24-годишна сексапилна съпруга публикуваха очарователна черно-бяла снимка, на която се вижда как ръката на щастливата майка и хванала тази на новороденото, а нейната ръка е хваната от тази на музиканта. Самият Марк държи бебето в обятията си. "Божието творение винаги е съвършено. Честит Ден на бащата", гласи постът на Антъни.

View post on Instagram
 

Засега повече подробности около пола и името на бебето не се съобщават. Дали бебето е момче, или е момиче, двамата продължават да пазят в тайна още от деня, в който Надя и Марк обявиха официално бременността.

Докато за Надя това е първо дете, за Марк това е седмият път, в който той става татко. От връзката си през 90-те години с Деби Росадо Марк има първородна рожба - Ариана Муниз.

По време на тази връзка певецът осиновява и Алекс - най-големия син на Деби от предишна връзка, така че момчето носи фамилията Муниз. След това певецът се жени за Даянара Торес - от 2000 до 2004 г. - и има две момчета: Кристиан, на 22 г., и Райън, на 19 г.

View post on Instagram
 

От втория си брак с латинозвездата Дженифър Лопес, Марк Антъни има близнаци - Еме и Макс, които след няколко дни ще навършат 15 години.

Четете още: Пике се сгоди за любовницата си?