Автор
Христина Кирилова

Пике се сгоди за любовницата си?

Всеки пое по пътя си - докато се носят, че Шакира е започнала връзка с Луис Хамилтън, Жерар Пике и някогашната му любовница, Клара Чиа са се сгодили. Истината е, че откакто певицата и футболистът се разделиха, той никак не се свени да афишира връзката си с Клара, която е започнала около година преди раздялата му с дивата и дълго време е била странична афера.

Близки до двойката издават пред медиите, че двамата планират сватба и ще сключат брак до един месец. Също така Пике и Чиа са планирали и перфектния момент, в който ще обявят новината. Това ще се случи, докато двамата са на сватбата на брата на Пике, която ще се състои на 24-и юни.

В същото време Шакира изглежда започва връзка с Луис Хамилтън, а пък Том Крус не криел, че е лудо влюбен в нея, но пък тя го приемала единствено като приятел. Дали наистина латинодивата е хвърлила око на автомобилния състезател - твърде е вероятно, тъй като двамата са засичани няколко пъти заедно през последните месеци. Едно обаче е сигурно и то е, че Шакира едва ли ще се довери твърде лесно на мъж в живота си след горчивото предателство на Пике.

Четете още: Красивата вдовица: Kоя е жената, която ще харчи милиардите на Берлускони (снимки)