Автор
Ива Петрова

Нора Недкова рече и отсече: Искам богат интелектуалец

Нора Недкова избухна със страстен призив към жените, с който ги призовава какви мъже да избират.

"Момичета, излизайте с богати мъже! Спрете да ги използвате за тези глупави дрехи, а ги използвайте за знания, опит и да ви направят същия бизнесмен като тях. Да пътувате и да се развивате, а един ден като ви оставят, да може да кажете, че сте бизнес дама", гласи нейният апел към всички дами.

View post on Instagram
 

Обръщайки се към материалните жени и златотърсачките, Мис Плеймейт отправи и още един съвет.

"Не може само с онова долу и да мрънкаш за пари - трябва да дадеш, за да получиш. Ето - аз съм красива жена, добра домакиня, лоялен човек и добър приятел. Знам какво давам и как да получавам", отбелязва с гордост Нора.

View post on Instagram
 

Плеймейтката от Варна признава, че предпочита само интелектуалци, но пояснява, че те трябва да са и богати.

"Важно е за мен един мъж да е богат или поне в процес на развитие на бизнес, който да ме тласка напред. С какъвто се събереш, такъв ставаш", категорична е в житейските си прозрения нахаканата блондинка.

Недкова си спомня, че в по-млади години, когато приятелят ѝ давал пари, тя ги изхарчвала "за безсмислени неща и излизания". "Сега инвестирам парите в преживявания. Може да не купувам чанта за 5000 лв., а за 500", гордее се със своя бизнес усет моделката, която непрекъснато пътува из целия свят, сравнявайки цените в България и зад граница, припомнят от "България днес".

View post on Instagram
 

Четете още: Анита на Рачков призна за мъката след раздялата