Автор
Ива Петрова

Екзорсист гони демони от комплекса, където загина Денис Теофиков

Най-известният у нас екзорсист - отец Георги Гелеменов, ще гони злите сили от "Цариградски комплекс" в София, съобщават от "България Днес".

Припомняме, че наскоро, близо година и половина след като младият певец Денис Теофиков загина, падайки от седми етаж от блок в луксозния комплекс в София, също от седми етаж на сграда от същия комплекс полетя 45-годишна жена.

View post on Instagram
 

Потворната трагедия е повод за решението на Гелеменов да направи специален антидемонски ритуал с четене на заклинания, молитви и водосвет близо до блока в комплекса, който е част от столичния квартал "Дружба-2".

За съжаление, гореспоменатите два нещастни случая не са единствени за района. Свещеникът на свободна практика си спомня как преди десетина години вече е чел молитви в този район на столицата. "В основите на жилищен блок в жк "Дружба" строителите бяха оставили яйца. И започна масов мор от долу нагоре, почти няма апартамент, в който да не е умрял някой. Аз четох специални молитви, като започнах от горе до долу, етаж по етаж, апартамент по апартамент, и смъртите секнаха", разказва Гелеменов.

На 24 октомври 2021 г. 21-годишния музикант пада от седмия етаж на блок в комплекса, за да се превърне в най-обичания попфолк певец у нас, уви, посмъртно. Разследването за необяснимия край на Теофиков продължава до днес, но следователите още не могат да заключат дали певецът се е самоубил, дали е бил бутнат от някого, или фаталният скок е бил просто един случаен инцидент с трагичен край.

Четете още: Нова мистерия около смъртта на Денис Теофиков