Автор
Антония Дамянова

Следващият велик лидер: Българската ясновидка на Берлускони със зашеметяващо предсказание за дъщеря му

Теодора Стефанова, известна като гадателката на Берлускони, пророкува бъдещето на Италия след смъртта на прочутия италиански премиер, медиен магнат и предприемач.

Българската езотеристка, която живее в страната на Ренесанса от 1991 г. насам, направи смела съдбовна прогноза и за живота на дъщерята на Силвио – Марина Берлускони. Ето какво сподели тя пред "Телеграф":

"В политически аспект смятам, че ще има големи трансформации. Според мен дъщеря му Марина Берлускони ще е следващият лидер. Изцяло женски екип ще има възможността да трансформира Италия. Марина не искаше да се занимава с политика, но Силвио я подготвяше последните години и тя ще има реалния шанс да е следващият велик лидер, стига да пожелае това".

View post on Instagram
 


Стефанова коментира и какво ще се случи с футболния клуб на Берлускони – "Монца".

"Футболният му клуб ще има възможност да се класира в първите четири места в следващия сезон. Галиани няма да остави така нещата и ще продължи да ръководи клуба и да направи една добра селекция. Телевизията му също ще продължи да съществува. Неговият син я ръководи с голяма страст и отговорност".

Родената в Стара Загора Теодора прекарва детството си при родителите на баща си в село Голям дол. На 5-годишна възраст при игра на народна топка ѝ хвърлят умряла котка, вследствие на което 3 години заеква.

През 1984 г., на 23-годишна възраст, претърпява тежка катастрофа и в продължение на 11 денонощия е в кома. Тогава Ванга успокоила майка ѝ с думите: „Щерка ти ке оцелее и ке се прочуе като врачка.“ След инцидента Теодора придобива дарбата да вижда в бъдещето.

Четете още: Красивата вдовица: Kоя е жената, която ще харчи милиардите на Берлускони (снимки)