Автор
Антония Дамянова

Прекалено или секси: Кралица Летисия показа мускулести ръце (снимки)

Желанието да "шлайфат" мускули на ръцете сякаш придобива все по-голяма популярност сред все повече жени в последно време. Прекалено напомпаните мускули обаче при нежния пол могат да отнемат от тяхната естествена грация и женственост, но много дами така и не осъзнават това.

Дори кралските особи имат странни физически несъвършенства, които смятат за плюсове. Сред тях е испанската кралица Летисия, за която много почитатели не могат да решат колко естетически привлекателни са нейните напомпани ръце. От една страна, стегнатите трицепси изглеждат ефектно, но от друга - „плашат с мъжественост“, коментират те.

В началото на седмицата Летисия се появи на събитие, където се срещна с кралицата на Йордания - Рания. Двете височайши особи изглеждаха зашеметяващо една до друга, пък и не малко наблюдатели забелязаха известна прилика във външния им вид.

Крал Абдула Втори и съпругата му пристигнаха в испанската столица заради процеса „Акаба“ – инициатива на йорданския монарх, която има за цел да подобри координацията и обмена на опит и информация между регионални и международни заинтересовани страни за борба с тероризма и екстремизма.

Визията на всяка една от високопоставените дами подчертаваше фините им силуети, а дрехите им взаимно се допълваха. Рания бе заложила на черна рокля с розови флорални детайли окола кръста, а Летисия - на рокля в изцяло флорални мотиви в розово и синьо.

За разлика от ръцете на йорданската кралица обаче, тези на Летисия бяха изцяло открити, излагайки на показ добре оформените ѝ мускули.

View post on Instagram
 

Същите предизвикаха противоречиви мнения сред потребителите на социалните мрежи. Докато едни изразиха с възторг от удивителната ѝ стегната осанка, други отбелязаха, че ръцете на Летисия изглеждат брутално и визуално несъвместимо спрямо грациозното ѝ женствено тяло.

На самата Летисия обаче явно негативните коментари не ѝ пречат. Всеизвестен факт е, че тя обича всяко лято да облича тоалети, максимално откриващи мускулите на ръцете ѝ, и явно няма намерение да промени навика си.

View post on Instagram
 

Четете още: Анита на Рачков призна за мъката след раздялата