Автор
Ева Григорова

Симона Загорова със секси снимки и нова песен (ВИДЕО)

Симона Загорова събра над 110 000 гледания с новия си хит "Жалко". Щерката на Глория е във вихъра си и освен, че прави нови песни, пуска доста сексапилни снимки в мрежата, които определено допадат на нейните фенове.

До всички, които я критикуват относно теглото ѝ, Симона ги опровергава със своите извивки на тялото си и по всичко личи, че се поддържа във форма. Личи си, че младата изпълнителка се чувства прекрасно и е готова за нови предизвикателства.

View post on Instagram
 

Наскоро Симона Загорова призна тъжната истина за бащата на детето си:

"С Даниел приключихме нашите любовни отношения, но все пак сме родители на Галина и това е най-важното в случая. Аз и моето семейството, както той и неговото семейство, ще участваме в отглеждането на Галина, за да не е ощетена по някакъв начин. Това, което се е случило между нас няма никакво значение. Важното е всичко да бъде наред за нея", казва младата майка.

Неведнъж е ставало дума в медиите, че Глория била против връзката на дъщеря си с Даниел. Въпреки всичко Симона се противопоставила и продължила да се среща с него, а не след дълго и забременяла. А днес Глория е изключително щастлива, че има внучка, при това кръстена на нея и помага в грижите за детето.

View post on Instagram
 


Четете още: Съмнително перфектна: Емилия пусна снимка без грим?