Автор
Ева Григорова

След мъчителните години: Алекс Сърчаджиева си стъпи на краката

Големите суми, които Александра Сърчаджиева беше взела на кредит след смъртта на Иван Ласкин най-после са погасени. Тя е успяла да върне всичко, включително и заемите, дадени ѝ от приятели и колеги.

Сумата, която е върнала, е малко над 20 хиляди лева, 15 хил. от които – потребителски кредит. Останалото било помощ, предоставена ѝ от колеги, близки приятели и познати.

View post on Instagram
 

„Аз не съм похарчила парите си за Малдиви и скъпи чанти, а за лекарства“, разказва телевизионната водеща, която не упреква никого, но признава, че едни от „виновниците“ дълго време да се задържи на едно място и едва сега да изплува от дъното са бившите ѝ шефове, реализирали приключенския риалити формат на Нова тв „Игри на волята“.

„Бях взела много заеми, за да плащам лекарства. Случи се най-голямата трагедия в живота ми, загубих Иван.

View post on Instagram
 

Имах покана за втори сезон. През януари ме предупредиха, че трябва да отложа ангажиментите, които имам. Отказах всичко, което ми беше предложено. Бях махната от предаването пет дни преди началото на снимките, уволниха ме по телефона. Казаха, че ще правят шоу, но без мен. Пет часа гледах в точка, след което много плаках, защото ми стана обидно. Върнах се в изходна позиция“, разкрива актрисата преди броени дни.

Оказва се, че дъщерята на Пепа Николова е била унижавана и обиждана от екипа на продукцията, които избират нови водещи.

Днес Сърчаджиева вече е стъпила на краката си, но това ѝ е коствало години търпение, много усилия и нерви.