Автор
Ева Григорова

Докъде я докара: Тризначката Надежда проси и живее в кашон (снимка)

"Просякиня съм от три години. Моля ви, свят, помогнете ми!" Това са думи на Надежда - една от тризначките, участвала в третия сезон на "Биг Брадър" в България.



Надежда Станчева, която се представя като "Хоуп", отправи призив за помощ. Тя записа видео, където говори на развален английски. Видеото е доста покъртително:
"Просякиня съм от три години в Лондон. Моля ви, свят, помогнете ми" - моли се Хоуп Станчева, а зад нея се вижда чанта с багаж, а самата тя е седнала на кашон, където нощува.

Тризначките, прочули се от култовия формат "Биг Брадър", заминаха за Лондон преди няколко години. Любов си намери работа, мъж, има и дете, а сестрите ѝ живеят от просия, защото не искат да работят. Нашенци, живеещи във Великобритания, многократно са предлагали помощ на Надежда и Вяра, но те не искат да работят. Македонките не искат да се местят от Лондон, но и не правят усилия да си търсят работа. Те често се хвалят с маркови одежди, а после живеят на улицата и по пейките.

View post on Instagram
 


Надежда е стигнала дъното, като спи на улицата и багажът ѝ се намира до главата, събран в един чувал. Тя се топли от измръзване с едно одеяло и се надява хората да ѝ пускат пари.