Новата изгора на Григор Димитров - Мадалина Геня, остави възлюбения си сам в Лондон. Красавицата отпраши без него за Италия. След този факт моментално тръгна мълвата, че двамата са се разделили. Дали обаче това е точно така?

Всъщност ослепителната румънка е заминала за Ботуша заради моден ангажимент там. Актрисата и модел е лице на местна марка за обувки. Това е причината красавицата да представи новата колекция в Болоня.

View post on Instagram
 

В най-стария студентски град в Европа Мадалина пристигна в секси черна рокля с внушителна цепка, разкриваща умопомрачителния ѝ загорял крак пред фотографите. На един от кадрите пък, публикувани на профила ѝ в Инстаграм, се вижда как дизайнер на марката поставя обувка на стъпалото ѝ досущ като на Пепеляшка.


На стори пък сексапилната моделка публикува снимка на любимия си Григор с послание, че се гордее с него.

Двамата прекараха плътно един до друг последните седмици и бяха заедно в Париж за "Ролан Гарос". След това се отправиха към Лондон, където Димитров заведе половинката си за първи път на кортовете на "Уимбълдън". Двамата си качиха и видео как си разменят нежности на автобусна спирка. Обиколиха и няколко луксозни ресторанта в английската столица.

Мадалина бе до Григор и по време на участието му в квалификациите на турнира в Куинс. Българинът бе забравил да подаде заявка за надпреварата и затова се наложи да мине през пресявките. Любимата му седеше в неговата ложа и трепетно следеше изявите му на корта. Качи и истории от победните му точки.

Третият турнир от Големия шлем стартира след 10-ина дни.

Снощи българинът се изправи срещу най-високо класирания южноамериканец към момента - Франсиско Серундоло, в мач от 1/8-финалите в Куинс, а тази вечер излиза срещу №2 в света на тениса - испанеца Карлос Алкарас.

View post on Instagram
 

Четете още: Светльо от 'Сървайвър' бил в изострени отношения с децата си