Автор
Ива Петрова

Светльо от 'Сървайвър' бил в изострени отношения с децата си

Светльо от "Сървайвър", известен още и като по-големия брат на попфолк певеца Константин, е в обтегнати отношения със сина си Йоан. Това се твърди в статия на сайта HotNews.bg.


Самият Йоан не желаел да споделя каквато и да било информация за баща си по ред причини. Наследникът на Светослав бил обиден на 48-годишния си татко, тъй като водел прекалено бурен живот, изпълнен със забавления до зори по нощните заведения и имал многобройни кратки любовни афери с красиви и популярни дами.

Подобен стил на поведение дразнел много Йоан и затова той не желаел и да говори нищо за баща си. След финала на шоуто, момчето, което работи в известна столична ветеринарна клиника, категорично заявило, че няма никакво намерение да коментира участието на родителя си или още повече – пикантното му минало.


Оказва се, че братът на хитовия изпълнител не се разбирал и с дъщеря си, която е рожба на любовта му с втората му жена. Заради залитанията му встрани от порядъчния живот Светльо почти не виждал детето и не общувал с майката, издават още от сайта.

С детайлите, довели до заледяване на отношенията между Светослав и децата му, били запознати единствено брат му Коцето и тяхната братовчедка - фолкпевица Лияна.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето къде ще се глезят влюбените Елица и Алекса от "Игри на волята" след сватбата