Автор
Ива Петрова

Натали Трифонова сияе от любов: Загадъчен мъж плени сърцето ѝ

Натали Трифонова е на крилете на любовта. Или поне така се шушука из коридорите на телевизията. Романтичните трепети, споходили синоптичката, проличали от нейните... очи.

Синеоката телевизионна звезда сподели на профила си в Инстаграм нова импровизирана фотосесия, която сякаш издава чувствата на красавицата, смятат от "Марица". Въпреки че към момента тя пази пълно мълчание по темата, очите никога не лъжат, особено когато става дума за любов.

След публичната ѝ раздяла с бизнесмена Доан Хасан, любовният живот на блондинката тъне в пълна мистерия. Профилите на младата дама в социалните мрежи също мълчат по въпроса.

Сега обаче явно красивите чувства, които са я завладели, стават все по-трудни за прикриване. На новите си снимки Натали буквално грее, а погледът ѝ не е в обектива, а във фотографа над него, твърдят от изданието. Навярно мистериозният мъж, за когото се говори, че е пленил сърцето на красавицата, е точно срещу нея, допълват от медията.

"Прекрасна, както винаги", гласят коментарите, сред които срещаме и такива, в които фенове не пропускат да отбележат, че ако роклята се скъси още малко, ще навлезе в опасна територия.

Четете още: Меди и Моника Валериева се разделиха - този път окончателно, причината ще ви зашемети