Автор
Ева Григорова

Глория отпразнува юбилейния си 50-и рожден ден на страхотно място (СНИМКА)

Кралицата на българския попфолк Глория се пренесе в романтичната Венеция, за да отпразнува своя 50-и рожден ден. Певицата изглеждаше прелестно, а комплиментите по неин адрес също не закъсняха.

Не стана ясно дали певицата е сама, или в компанията на своя любим мъж. Постът, който написа, за да отбележи рождения си ден, трогна всички:

View post on Instagram
 

"Бъдещето принадлежи на тези, които вярват в красотата на своите мечти.
Живея, обичам, пътувам, мечтая ! Днес е моят юбилей! Благодаря на Бог за талантите и характера, който ми е дал !
На семейството и родителите ми за подкрепата и опората!
На всички приятели и почитатели за любовта и вниманието към мен през годините! Пожелавам си здраве и още много хубави песни! Подарявали сте ми толкова незабравими моменти и срещи през годините! Благодаря!..."

Неините верни почитатели ѝ отговориха подобаващо:

"Честит рожден Ден! Само здраве, щастие, много любов, нови мечти и цели, които да постигаш и да продължаваш все така да си еталон за подражание във всяко отношение! Страхотни 2 изненади по случай юбилея и със сигурност армията ще сме на линия за другия юбилей до година! До тогава - само позитивна енергия, много приятно изкарване на празника, семейство и приятели винаги да са наоколо и продължавай да ги караш да се гордеят с теб, а твоите верни почитатели - ние сме винаги с теб!"

"Честит юбилей! Бъди здрава, щастлива, благословена и не спирай да употребяваш таланта, с който Бог те е дарил!"

View post on Instagram
 

"Бъди щастлива Глория! Годините определено работят в твоя полза, колкото повече време минава, толкова по - прелестна си Честит рожден ден"