Не е тайна, че, когато е била около 20-те, популярната "спайска" е тежала към 65 кг при височина от 164 см и се е възприемала през своите очи като истинска поничка. Но промяната на хранителния ѝ режим днес я е превърнал в друга жена. През последните 26 години Виктория яде изключително една определена вечеря, която се грижи за осанката ѝ ежедневно.
В зората на кариерата си Виктория Бекъм нарича себе си „поничка“, но след раждането на сина ѝ Бруклин през 1999 г. тя внезапно отслабва и никога не се връща към предишното си максимано тегло от 65 кг. Всъщност именно нейната физическа метаморфоза ѝ позволява да се превърне в една от най-известните модни икона на Великобритания, както и в истински пример за много жени по света.
В интервю за петъчното шоу на TFI Виктория не за първи път говори за тайната си на отслабването, който, по думите ѝ, далеч не се крие във фитнес тренировките, а в начина ѝ на хранене. За да отслабне, тя силно ограничила количеството на дневния си хранителен прием, залагайки единствено на здравословни мазнини и зеленчуци, която до днес ѝ остава верен съюзник в борбата с излишните килограми.
Бекъм цени красотата на сияещата си кожа и блясъка на косата си, затова през последните 26 години вечерята ѝ е обмислена до най-малкия детайл. И тя няма нищо общо, с каквото и да било гладуване.
Всеки ден в 16:30 ч. Виктория си приготвя стек от сьомга на фурна или на пара, а към него прибавя зеленчукова гарнитура от спанак, броколи и всякакви други зелени зеленчуци. За да се насладите на вечерята на 49-годишната съпруга на бившия британски футболист Дейвид Бекъм, ви трябват само 20 минути - опитайте!
Пъстърва със спанак на фурна по рецепта на Виктория Бекъм
Време за приготвяне: 30 мин.
Продукти за две порции:
Пържола от сьомга - 2 бр.
Пресен спанак - 400 г
Лимон - 1/2 бр.
Течен мед - 2 с.л.
Соев сос - 1 с.л.
Дижонска горчица - 2 ч.ч.
Зехтин - 1 с.л.
Начин на приготвяне:
Постелете хартия за печене и върху нея сложете връзка спанак и пържола от сьомга. Полейте отгоре сос от мед, соев сос, дижонска горчица и зехтин.
Увийте плика и го поставете в предварително загрята до 200 градуса фурна за точно 20 минути.
Сервирайте сьомгата със спанак, като гарнирате рибата с нарязани билки и резенчета лимон.