Автор
Антония Дамянова

60-годишната Деми Мур разгорещи мрежата по секси бански (снимки)

Неувяхващата Деми Мур за пореден път доказа, че годините са безсилни пред нейния чар и обаяние.

60-годишната актриса поздрави своите пет милиона последователи за 4 юли с три нови и предизвикателни снимки по... бански.

View post on Instagram
 

„Честит ден на независимостта. Не забравяйте слънцезащитата си“, написа тя, призовавайки закачливо почитателите си да се грижат и за кожата си през лятото.

На кадрите Мур е по бански от две части в синьо, който разкрива перфектните ѝ форми. Най-вероятно той е част от колекцията ѝ с бранда за плажни облекла Andie Swim.



За фотосите Деми позира край езеро близо до дома ѝ в Айдахо, а компания ѝ прави любимото ѝ чихуахуа Пилаф, който е неотменен спътник на стопанката си по време на всяко нейно пътешествие.

Явно актрисата е бързала да се прибере от Европа в родината си за националния празник, след като изглежда не само красива, но и толкова вдъхновена на кадрите. Припомняме, че предните седмици тя присъства на кралските конни надбягвания Роял Аскот, а след това бе и гост на ревю на Dior в Париж. И на двете събития актрисата бе придружена от неизменния си космат домашен любимец.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Четете още: Безпощадната Кейт гледала на Меган като на разрушителка още от самото начало