Автор
Антония Дамянова

Принцеса Шарлот облече рокля с тайно послание на Уимбълдън (снимки)

Кейт Мидълтън сияеше в целия си неотразим и непринуден блясък на финалнала на "Уимбълдън". Тя и принц Уилям наблюдаваха с интерес финалния мач до края.

Като един от най-страстните и отявлени фенове на тениса, Кейт трудно откъсваше очи от топката по време на двубоя.

Правеше го единствено в моментите, в които трябваше да отговаря на въпросите на децата си - принц Джордж и принцеса Шарлот, които изненадващо се появиха до майка си на заключителната среща на най-стария и престижен турнир по тенис в света.

За голямото събитие принцесатa на Уелс бе заложила на великолепна зелена рокля на Roland Mouret, съчетана с елегантна чанта с верижка, токчета и шикозни обеци.

Принцеса Шарлот не отстъпваше по нищо на майка си, облечена с рокля на испанската марка Friki. Фен на кралското семейство коментира в Twitter, че Шарлот е облякла именно тази рокля, за да покаже уважението си към краля на Испания Фелипе, който присъства на мача, за да подкрепи Карлос Алкарас.

Най-малкият син на Кейт Мидълтън и принц Уилям - принц Луи, не присъства на мача. По думите на Мидълтън, петгодишният Луи бил "много разстроен, че не идва днес".

"Той се упражнява да стои и да се държи сериозно като нас", цитира думите на бъдещата кралица източник за Hellomagazine.

Карлос Алкарас спечели "Уимбълдън" за първи път в кариерата си, след като пречупи Новак Джокович с 3:2 сета (1:6, 7:6/6/, 6:1, 3:6, 6:4) в маратонски двубой, който продължи 4 часа и 46 минути. Така сърбинът беше детрониран след серия от 4 титли в Лондон.

Четете още: Обречени на нещастие: Грешката, която прокле брака на принц Албер и принцеса Шарлийн