Автор
Ева Григорова

Магичната отвара на Барби: Тайните за перфектна кожа на Марго Роби

В нова статия за британския Vogue, Ясмина Вико, известната козметичка, която работи с артистите от филма "Барби", сподели тайните зад перфектната кожа на австралийската актриса Марго Роби.

Споделените от Вико методи за постигане на впечатляващите резултати на Марго Роби включват лимфодренажен масаж, лазерни терапии, пилинги и микронидлинг. Тези процедури се допълват от необичайния и ценен съвет на козметичката за приемане на чай от магарешки бодил. "Тази уникална напитка пречиства черния дроб и допринася за една истински сияйна кожа. Може да си я представите като наистина магическа отвара!", разказа Вико с въодушевление.

View post on Instagram
 

Козметичката допълни, че Марго Роби е била ангажирана ежедневно с грижата за кожата си у дома. Тя е стриктно е следвала ежедневните препоръки, които са и основен фактор за постигането на качествени резултати.

"Марго е като войник - тя е толкова дисциплинирана и ще направи всичко, което ѝ препоръчат. Използвахме най-добрите продукти за грижа за кожата, които включват антиоксиданти и витамин С, както и ексфолиращи маски“.

View post on Instagram
 

В допълнение към другите грижи за кожата, Ясмина Вико споделя, че Марго Роби е включила в своето меню кисело мляко, което има положителен ефект върху функцията на червата. "Препоръчах й да употребява обилно количество ферментирани млечни продукти, включително кисело зеле," добави Ясмина Вико.