Автор
Теодор Муховски

Идва ли краят: Меган и Хари официално ще живеят отделно

Стана ясно, че принцът е заминал за Африка, а съпругата му е останала с децата.

Семейната идилия е разбита от ежедневието и финансовите сътресения - това важи с пълна сила за принц Хари и Меган Маркъл. Според източници, близки до двойката, кралската двойка е решила да живее отделно. Изданието Page Six, позовавайки се на официални вътрешни източници, съобщи, че синът на крал Чарлз III е заминал сам за Африка, където ще участва в снимките за Netflix. А съпругата му не е придружила мъжа си - тя е останала в къщата им в Монтесито, която е планирана за продажба.



Скандалите на двойката започнаха веднага след загубата на 20 млн. долара - огромно имение и плащане за живот, което принц Хари не може да си позволи. Предполагаше се, че кралският наследник ще може да живее от наследството на майка си, но дори тези пари няма да бъдат достатъчни. Засега обаче той не е в състояние да получи цялата сума заради особеностите на законодателството.



Купената на кредит къща в Монтесито (ипотека, равняваща се на 14 млн. долара) и огромните разходи за охрана, таксите за училища, както и за издръжка на семейството се превърнаха в препъни камък в отношенията на двойката.
Известно е, че принц Хари вече се е обадил на баща си и брат си - той е помолил Чарлз III и принц Уилям за подкрепа. Първо ставаше дума за финансите, а след това се оказа, че Хари е поискал "разрешение да живее в Лондон за известно време".



Според Page Six баща му и брат му са поискали време за размисъл и докато Хари е в Африка, семейството им ще реши какво да предприеме.