Автор
Теодор Муховски

Заради тази целувка: Охладняват ли отношенията между Кейт и Уилям?

През изминалия уикенд принцеса Кейт присъства на мач по поло, подкрепяйки съпруга си – принц Уилям в играта. Двамата дори се целунаха публично, но нещо не беше наред с тази целувка...

Напоследък в медиите все по-често се обсъжда образцовата връзка между Кейт Мидълтън и принц Уилям. Най-често критикуват бъдещия крал заради студенината, която се забелязва в отношението му към принцесата.
Преди ден обществеността обърна внимание на "обикновената" целувка на Кейт по време на мач по поло. Тя постави бузата си до съпруга си, целувайки въздуха до лицето му. Тогава феновете на двойката веднага обвиниха Катрин в неискреност и дори коментираха, че изглежда дистанцирана. Подобен жест е знак, че отношенията на двойката отдавна не са толкова топли, колкото преди.

Намериха се обаче и такива, които сметнаха тази целувка за обичаен признак на британска сдържаност. Не е тайна, че Уилям и Кейт не обичат да демонстрират чувства на публични места, за да не развалят рейтинга на монархията - слуховете за изневери на принц Уилям в такива моменти обаче не изглеждат толкова нереални.

Припомняме, че според вътрешна информация подозират принц Уилям в изневяра на Кейт Мидълтън със съседка от имението. Тя се казва Роуз Ханбъри - близка приятелка на съпругата му.



Наскоро Daily Mail пък сензационно обяви, че Кейт Мидълтън е далечна роднина на Уилям.
Оказало се, че предците на принцесата на Уелс са работили във въглищни мини в северна Англия. Тези мини са били управлявани от фамилията Боус Лайън, към която принадлежала и покойната кралица майка Елизабет Боуз-Лайън (1900-2002 г.), съпруга на Джордж IV. Оказа се, че съпругата на принц Уилям също произхожда от същото семейство, но била потомка на по-малко щастлив клон, чиито членове с течение на времето се превърнали в миньори.
Така Кейт Мидълтън и кралицата майка могат да се нарекат роднини, което означава, че кръвните връзки я свързват със сина на британския крал Чарлз III.

Четете още: Истината: Какво разболя Мадона?