Автор
Ева Григорова

Вече е официално: Сашо Кадиев е аут, ето кой ще седне на стола му

Александър Кадиев напуска "Преди обед", обяви самият той в последния ден на предаването за този сезон.

След 12 години той слиза от екран, но както се говореше от години, ще бъде често в студиото като гост, обясни актьорът през сълзи още в първите минути на предаването. Кой ще седне до Деси ще стане ясно през есента, макар че днес Мариан Бачев обяви, че това ще бъде той.

View post on Instagram
 

Същото направи и Цитиридис, който обаче остава водещ в късния часови пояс.

View post on Instagram
 

Говори се, че един от главните заподозрени, които се гласят да седнат на топлото място на Кадиев е атлетичният, чаровен и не на последно място обожаван от жените актьор Павел Иванов. Младокът от Народния театър е и един от четиримата „татковци“ в едноименния сериал на телевизията, което определено скъсява пътя му до заветното и така желано място на диванчето до Деси.

Добре сложеният, красив и талантлив актьор Кирил Недков също бе спряган за наследник на Кадиев. Може да се каже, че в края на пролетта той премина "тест-период" на диванчето до Деси в специалното едноседмично издание "Деси и кавалерите", докато Сашо празнуваше в Италия рождения ден на любимата си. И името на колегата му Петър Дочев се завъртя из медиите като партньор на Деси, но така само се вдигна рейтинга на предаването.

Четете още: 8 сигнала, които показват, че сте заседнали в зоната си на комфорт