Автор
Ева Григорова

Анита ръси обиди по адрес на Рачков

Анита Димитрова и Димитър Рачков бяха широко коментирана двойка из светските среди. Тяхната възрастова разлика беше винаги основната тема, която се въртеше в публичното пространство.

Някои се питат дали двамата въобще са се обичали. Причината е, че Анита изглежда напълно е забравила комика, с когото изкараха 3-годишна любовна връзка. Раздялата им беше някак си логична, а блондинката не се сдържа и призна наистина какво мисли за своя предишен любим. Думите ѝ не бяха особено мили, но поне бяха искрени.

View post on Instagram
 

"Не знам защо и как се подлъгах, но сгреших. Че кой не греши?! Питат ме дали съжалявам, че сме се разделили. За какво да съжалявам - за отпуснатото тяло и мазния му корем ли?! Нека си намери жена на неговите години, аз няма да си пилея младостта".

View post on Instagram
 

Очевидно визията на човек е най-важното в неговия живот. Анито не се притеснява за себе си, защото постоянно ходи на фитнес и поддържа своето тяло стегнато. Когато Рачков я напусна, Димитрова на няколко пъти се отпускала пред познати и подхвърляла, че ще си намери млад и готин мъж, а не "тюфлек" като Митко, предава "Шоу".

Четете още: Румънеца и Енчев се гневят, обвиниха семейство Стораро в плагиатство