Автор
Ева Григорова

Ирина Шейк се взе с бившия на Жизел Бюндхен

Том Брейди и Ирина Шейк подхранват слуховете, че са гаджета, след като прекараха уикенда заедно.

37-годишната моделка беше щракната от папараци да напуска къщата на Брейди в събота, 22 юли, след като очевидно бе останала да преспи в дома му. Папараците продължиха да я следват и заснеха нови компромати, на които се вижда как 45-годишният Брейди гали лицето на Шейк по-късно същия ден, след като я е взел от хотела ѝ в Лос Анджелис и двамата се върнаха в неговата къща.

Пътищата на Брейди и Шейк се срещнаха публично по-рано този месец, когато присъстваха на партито на бизнес магната Майкъл Рубин за 4 юли в Хамптънс, но според слуховете тогава Брейди е флиртувал с друга знаменитост - Ким Кардашиян. Според запознати, риалити звездата поканила Брейди и неговата компания на текила, носейки бутилка от линията на нейната сестра Кендъл Дженър - 818. Част от присъствалите на партито твърдят, че Ким просто искала да се снима с бившия бейзболист, за да възбуди интереса към себе си и да влезе в заглавията на медиите.


Любовният живот на Брейди е гореща тема в САЩ, откакто той обяви развода си със супермодела Жизел Бюндхен през октомври 2022 г. Бившите, които имат син Бенджамин, на 13 и дъщеря Вивиан, на 10, се разделиха след повече от десетилетие брак.

По-рано тази година за кратко се говореше, че Брейди се среща с Рийз Уидърспун след раздялата ѝ с нейния съпруг Джим Тот. Представител на 47-годишната актриса обаче каза, че спекулациите за връзката на Уидърспун и Брейди са “напълно неверни“.


Междувременно Шейк беше свързвана за кратко с Кание Уест през 2021 г., но се фокусира върху отглеждането на 6-годишната си дъщеря Леа с бившия Брадли Купър. Двамата, които станаха родители през 2017 г. след две години връзка, останаха в добри отношения след раздялата си през 2019 г.