Автор
Антония Дамянова

Вижте новата красавица, с която Венсан Касел замени Тина Кунаки (Снимки)

След раздялата с екзотичната му половинка Тина Кунаки, Венсан Касел не губи времето си и сърцето му вече е отдадено на друга жена.

Френският актьор бе забелязан миналия уикенд на светско парти в компанията на нова любима. Става дума за 28-годишната приказна моделка от Джибути - Малика Любек.

View post on Instagram
 

Тя и Венсан се държаха като истински влюбени - хванати за ръце, двамата флиртуваха помежду си, прегръщаха се и се смееха. Коя е тази красавица, която толкова бързо успя да замени Тина Кунаки в сърцето на Касел?

View post on Instagram
 

Малика е от щата Джибути в Източна Африка. Родена е в много бедно семейство. Майка ѝ - Мумина Хумед Хасан, е министър на жените и семействата на Джибути от 2016 г. Баща ѝ е инженер.

View post on Instagram
 

Любек има три висши образования: диплома от Техническия университет по промишлено и обслужващо инженерство, бакалавърска степен по физика и друга степен по материалознание.

View post on Instagram
 

Тя идва във френския град Лион през 2013 г., за да учи в университета. Междувременно Малика бива забелязана от модните агенции. Привлечени от необичайната красота на африканската перла, те започват да я засипват с предложения за работа.

View post on Instagram
 

Изящните ѝ черти на лицето, шоколадовият тен на кожата и грациозните ѝ форми, освен феновете на модела, вече радват и 56-годишния Венсан Касел, известен с подчертаните си предпочитания към далеч по-млади от него дами с африканска кръв.

След като младата изкусителка започва все по-често да получава покани за участия в различни шоута, тя се мести в Париж. Към момента кариерата на Любек набира все по-голяма скорост. Все по-често ще виждаме красавицата от Джибути да представлява известни модни къщи и да участва в престижни фотосесии и шоута.

Макар Малика да не е от най-активните потребителки в социалните мрежи, тя все пак споделя в тях спиращи дъха моменти от професионалните си изяви.

View post on Instagram
 

Четете още: 6-те златни тайни за брака на семейство Бекъм