Автор
Ива Петрова

Диона се оплака от колежка, заради която загубила хиляди левове

Диона се оплака от своя колежка. По думите на певицата въпросната дама я е предала жестоко, поради което загубила хиляди левове.

За кошмара, през който е преминала през последните няколко седмици, причинен ѝ от нейна колежка от "Пайнер", тя разказа в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

"След многобройните компромиси и безкрайното ми търпение, моята колежка за 1267 път смени мнението си и в крайна сметка ще ми се наложи да ПРЕзаснема и ПРЕзапиша всичко отново. Крайно непрофесионално и безотговорно отношение, за което бях предупреждавана от десетки места, но водена от силното си желание за тази колаборация пренебрегнах… Ще ви спестя безумните детайли около целия процес, защото ми е обидно да ги коментирам. Ще се постарая в рамките на седмица да ви представя отломките, които събирам от проекта си…", сподели Диона.

View post on Instagram
 

Макар певицата да не назовава името на въпросната колежка, която по думите ѝ постъпила непрофесионално и безотговорно към нея, по информация на "Блиц" става въпрос за Теди Александрова. Двете били записали дует, но впоследствие Александрова се отказала от него, въпреки че вече дори имало заснет видеоклип.

Феновете очакват премиерата на видоизменената песен, а междувременно в профилите си изпълнителката публикува любопитни кадри, на които позира в различни екстравагантни визии. Фотосите веднага предизвикаха буря от коментари, сред които се включи и фолкпевецът Галин, който гласеше: "Брутално…". В отговор на реакцията му Диона отбеляза: "Само да кажа, че това е истинска розова боя и беше най-откаченото нещо, което съм правила за снимки".

View post on Instagram
 

Четете още: Балканско ѝ е: Крисия избяга в планината и показа гаджето? (снимки)