Автор
Христина Кирилова

Гала захапа Мария: Ядеш ли понякога?

Визията на фолкдивата Мария определено притеснява феновете ѝ. В момента певицата е по-слаба от всякога и вместо да бъде перфектна, каквато се стреми да бъде по отношение на формата си, тя вече плаши и буди загрижеността не само на последователите ѝ, но изглежда и на Гала.

Водещата на "На кафе" не можа да се сдържи и в ефир, когато в предаването беше включено интервю на живо с Мария, която в момента е на почивка в Слънчев бряг със съпруга си и дъщеря си. Още в началото на разговора Гала ѝ зададе въпрос, който мнозина се питат: "Ядеш ли нещо понякога в живота си?". Мария обаче подмина факта, че питането звучи хапливо и отговори съвсем искрено:

"Никой не подозира, че мога да ям толкова много и да изглеждам така. Но това е само понякога, в повечето моменти ям малки порции и се пирдържам към здравословното хранене", с което фолкдивата вероятно иска да сложи край на притесненията на феновете си, че е прекалено слаба.

В края на разговора Гала отново се върна на темата с диетите, като призова Мария: "Моля те днес изяж една скарида за мен!"

Четете още: Мис България се показа без грим, но я обвиниха жестоко