Автор
Ива Петрова

Музиканти подават ръка на пострадалата Дебора: ДесиСлава възхитена от таланта на момичето (Видео)

След като редица фолк звезди запазиха мълчание по случая с 18-годишната Дебора, обезобразена и остригана от бившия си приятел Георги Георгиев, ДесиСлава е единствената представителка на бранша, която отсрами гилдията.

Основателят на групата Deep Zone Project - DJ Диан Соло попаднал на клип, в който пострадалото момиче изпълнява песента на ДесиСлава "Някой ден". От групата харесали веднага гласа на девойката и изразили готовност да съдействат за безвъзмездни записи и песни на старозагорката в професионално музикално звукозаписно студио, пише "България Днес".

"Ще поемем целия процес от А до Я, стига Дебора да пожелае да тръгне по тази пътека след това, което е преживяла. Дебора пее прекрасно и заслужава да бъде на голяма сцена. Смятам, че това ще я върне към нормалното съществуване, защото лекарите лекуват тялото, а музиката - душата", сподели диджеят.

Подадената ръка трогна много интернет потребителите и всички единодушно изразиха респекта и радостта си от този изключителен жест. Предложението вече е достигнало до Дебора, макар музикантите да са напълно наясно с нейното състояние в момента и необходимостта от време, докато се възстанови. Важното за тях е, че са успели да направят нужното и оттам нататъквсичко зависи от Дебора и нейното желание да откликне на предложението.

"Омерзени сме от това, което този изверг е направил с нея. За съжаление Дебора не е единствената и последната. Дяволът се крие в хората напоследък. Любовта често е несподелена, но си преглъщаш егото и продължаваш напред, а това е садизъм. Трябва да си впрегнем силите в нещо градивно, а не да рушим. Искаме да провокираме хубави емоции у хората. Затова и предложихме на Дебора - не да трупаме лайкове, а от сърце", коментира DJ Диан Соло.

Самата ДесиСлава не остана безучастна към поканата. Фолкпевицата изрази мнението си и потвърди забележителния талант, който Дебора притежава. "Много приятен глас има, може би е самороден талант", категорична е изпълнителката, след като попада на видеото, в което жертвата на гнусното деяние изпълнява хита ѝ "Някой ден".

"Не съм се замисляла да ѝ предложа дует или нещо подобно, защото смятам, че това не е на дневен ред. Момичето трябва първо да се възстанови психически, защото сега не знам дали ѝ е до пеене. Потресена съм от цялата ситуация", казва ангелският глас на попфолка.

View post on Instagram
 


Певицата отбелязва, че не може да си представи какво е да се преживее нещо толкова жестоко, и е останала без думи, след като разбрала за зверското насилие. С колеги от жанра са коментирали и факта как е възможно човек като обвинения Георги Георгиев да има защитници.

"Ако те имат дъщеря и това ѝ се случи на нея, дали пак ще го защитават?", възмущава се ДесиСлава, като допълва, че намира за странно, че хора като обвиняемия за посегателството могат да работят в нощни клубове, където с колегите ѝ ходят на участия.

"Дано Дебора да продължи живота си и да не попада повече на токсични мъже", пожелава ѝ изпълнителката.

Четете още: Още една жертва проговори: Приятел на садиста от Стара Загора също остригал приятелката си