Автор
Ива Петрова

Тези дълги, дълги крака: Натали отново нагорещи мрежата с ултракъса и прозрачна рокля (Снимки)

С нов ултракъс тоалет, при това прозрачен, Натали Трифонова разгорещи страстите в мрежата. Напук на всички зрители, които сигнализират в СЕМ за разголеното ѝ облекло, синоптичката отново се появи в типичния си предизвикателен стил.

View post on Instagram
 

От новите снимки, които дългокраката тв водеща сподели в социалните мрежи, става ясно, че този път красавицата отмаря в Гърция. Само преди няколко седмици блондинката бе в Италия, където се наслаждаваше на ривиерата на Амалфи.

View post on Instagram
 

Сега Трифонова отдъхва в южната ни съседка, но не това привлече толкова вниманието на поледователите ѝ, колкото тоалетът, с който тя позира в топла лятна вечер. Той едва прикрива горната част на бедрата ѝ, а в същото време, благодарение на фината си прозрачна материя, изважда на показ бельото на Натали.

Впечатление прави, че Трифонова е застанала до знак "стоп", идващ от фар на кола, с което сякаш иска да каже на завистниците да спрат да обсъждат дължината на дрехите ѝ.

Не е тайна, че чаровницата от малкия екран се оказва най-докладваната в СЕМ телевизионна звезда. Месечно в СЕМ постъпват около 30 сигнала за неуместния външен вид, с който Натали Трифонова представя прогнозата за времето рано сутрин и в обедната информационна емисия, разкриват от HotNews.bg.

Въпреки че подобни сигнали постъпват и срещу други синоптички от конкурентни телевизии, рекордьор безспорно е Натали. Лаконичният отговор от СЕМ по повод сигналите на граждани е, че регулаторният орган не може да се меси в редакционното съдържание на телевизиите.

View post on Instagram
 

Четете още: Евгени призна: Друга красавица го е развълнувала повече от Валерия