Автор
Христина Кирилова

Меган се облече като ваза за рождения си ден, кралското семейство ѝ го върна за всичко с този жест (снимки)

Кармата си знае работата. След като Меган Маркъл се появи от нищото в британското кралско семейство преди 6 години и внесе нечуван смут сред членовете на фамилията, дори накара любимия си Хари да се откаже от всичките си титли и военни отличия, скара го с брат му и баща му, сега е време да разбере, че е направила голяма грешка. За съжалние, кармата няма да подмине и влюбения до уши Хари, за когото напоследък се говори, че прави опити да прекрати брака си с някогашната актриса и да се върне обратно в Лондон.

Към днешна дата, след всички бомбастични интервюта, мини сериали, подкаст участия и книги, които направиха в името на това да нападнат безмилостно кралското семейство, херцозите на Съсекс останаха без звездните си приятели от Холивуд, без нито една успешна сделка и без възможност да бъдат добре приети обратно в Кралството. На всичкото отгоре слуховете за развод между Меган и Хари изглеждаха все по-основателни, след като двамата от месеци не се бяха появявали заедно в публичното пространство.

View post on Instagram
 

От източници в медиите стана ясно, че принцът дори си е наел хотелска стая, за да избяга от съпругата си, а пък тя от своя страна води преговори с адвокати.

Двойката обаче реши да категорично да отрече всичко и да демонстрира щастливия си съюз. Меган и Хари са забелязани снощи да посрещат рождения ден на херцогинята в известно заведение в Монтесито, а ден по-рано публикуваха видео, в което изглеждат все така влюбени и заедно.

Не бихме могли да подминем визията на Меган за семейното тържество, която е изненадващо несъобразена с фигурата на херцогинята. За празника си Маркъл е заложила на дълга до глезените рокля на бели и черни райета, прилепнала плътно по тялото. Големите райета в комбинация с белия цвят, определено не ласкаят фигурата на актрисата и някак наподобява ваза за цветя, вместо гръцка богиня. Визията ѝ бе завършена с клъч и черни равни сандали.

View post on Instagram
 

А колкото до кралското семейство - днес стана ясно, че не са отправили покана към херцозите на Съсекс да присъстват на първата годишнина от смъртта на кралица Елизабет Втора, която се навършва на 8 септември. С това действие членовете на фамилията показват ясно, че Меган и Хари нямат място в Кралството.

Четете още: Нимфата на Сребърното езеро: Амал Клуни в рокля от хиляди пайети на голо тяло на среща с Джордж Клуни