Автор
Ева Григорова

Меган, какво става? Серена Уилямс е поредната звезда, която се отказа от приятелството си с теб

Изминалите няколко месеца бяха изпълнени със събития за 23-кратната шампионка от Големия шлем Серина Уилямс. Американската тенис легенда обяви бременността си на Met Gala по-рано тази година.

Преди дни Серена и съпругът ѝ Алексис бяха домакини на бейби шауър парти за семейството и приятелите си. На него те разкриха и пола на бебето си. Един от най-обсъжданите факти около партито обаче беше, че на него липсваше една от най-близките приятелки на Уилямс - Меган Маркъл. Веднага започнаха спекулации, според които тенис легендата е поредният човек от близкия кръг на херцогинята на Съсекс, с когото тя е прекратила контакти.

Американската тенис легенда присъства на сватбата на Меган. Освен това тя беше и първият гост в подкаста на Маркъл.

По време на интервю за GB News кралският биограф Анджела Левин критикува Маркъл, че е пропуснала специалния ден на Серена. Говорейки за това, Левин каза: “Меган все още мисли само за себе си, какво да направи и как може да използва хората, за да продължи напред и да се изкачи нагоре по стълбата... тя по-скоро взема, отколкото дава”.


През последните месеци зачестиха твърденията, че семейство Съсекс са отритнати от множество знаменитости, сред които Опра Уинфри, семейство Бекъм, Кейти Пери, Рийз Уидърспуун и семейство Обама. По всичко личи, че Серена е поредната звезда в този списък.