Автор
Ева Григорова

Тузаря след обвиненията в насилие: Единствената ми грешка е, че изневерих на жена си

Крис Нот беше обвинен през 2021 г. в сексуално насилие над няколко жени.

Актьорът досега не беше говорил по темата, но в интервю за USA Today той заяви, че е наясно, че обвиненията продължават да съществуват, но настоява, че е виновен само за това, че е изневерил на жена си.

Актьорът, известен с ролята на Тузаря в "Сексът и градът", категорично отхвърли обвиненията в сексуално насилие.



“Изневерих на жена си и това е опустошително за нея и не е много красива гледка“, казва той. "Но това не е престъпление."

Нот припомни, че жените, които го обвиниха в сексуалните посегателства всъщност не повдигнаха официални искове срещу него.

“Няма нищо, което мога да кажа, за да променя мнението на някого, когато имате такава огромна вълна“, казва Нот.

“Звучи сякаш се защитавам, но не го правя. Няма наказателен съд. Няма наказателен процес. Няма какво да направя, за да извадя историята си, да намеря свидетели. И има още по-абсурдни твърдения, които не се базират на факти. Не обичам да говоря за това, защото веднага щом го направя, медиите като Daily Mail или някой друг ще грабне част от това и ще го публикува, а не искам децата ми да го виждат."



Нот обаче разкри защо е изневерил на жена си: “Давах си същите извинения като много мъже, това е просто малка странична забежка и е забавно“, каза той. “Ти не нараняваш никого. Никой няма да разбере за това, нали знаеш, а сексът е просто приятен. И изведнъж много хора искат да правят секс с теб.”