Автор
Христина Кирилова

Наздраве за Мария: Ето как празнуват звездните именички (снимки)

Един от най-светлите християнски празници е все още в началото си, но Hotnews.bg вече ни информира как и къде празнуват звездните именички.

Мария Илиева, която тази есен ще гледаме на треньорското място в "Гласът на България", щедро показва новата си фигура на морето. Певицата избра да прекара имения си ден край Варна, която също празнува на 15 август. В последното си интервю певицата обясни, че заради двете си малки деца почива в СПА хотел, който предлага и много развлечения за малчуганите.

Фолкдивата Мария пък се похвали с два щедри букета от любимия си Мирослав. Цветята бяха аранжирани в буквата "М". Единият букет е за Мария, а вторият е за дъщеря ѝ Марая. Певицата изглежда, че тази година ще празнува в София и то в компанията на третия си съпруг, въпреки всички скандали и фактът, че той влезе в ареста заради побой над нея.

View post on Instagram
 

А колкото до холивудската ни актриса Мария Бакалова, която наскоро се завърна от романтично пътешествие в Париж с любимия си Валери - тя вероятно ще прекара празника в София заедно с бъдещата си свекърва Мария Гроздева.

View post on Instagram
 

На Голяма Богородица тази година имен ден имат общо 184 945 българи, като от тях 167 157 са жени, сочат данните на НСИ. Според църковния календар освен Мария празнуват също Мара, Мариам, Мариан/а, Мариела, Мариета, Марийка, Марин/а, Марио, Мариян/а, Маруся, Маша, Панайот, Преслав/а.

Четете още: След промените: Преслава се страхува за колата си (ВИДЕО)