Автор
Ева Лъчезарова

Предизвика истинска полемика: Рижавият Хари се боядиса и си присади коса?

През уикенда прическата на принц Хари предизвика стотици коментари в интернет.

През 2021 г. херцогът на Съсекс се присъедини към американския стартъп за психично здраве BetterUp, споделяйки че възнамерява “да помогне за оказване на въздействие върху живота на хората“. Нова снимка, публикувана на страницата на неговия профил в уебсайта на компанията, обаче предизвика истинска полемика в интернет. На нея Хари е с видимо по-гъста и по-тъмна коса от последните си публични изяви, а предложенията на коментиращите се простряха до доста и различни теории - от това, че Хари е прибегнал до перука или трансплантация на коса, през боядисване, та чак до двойник.

Фотосът е в ярък противовес с последните снимки на принц Хари от поло мач в Сингапур, на които косата му е видимо оредяла. По всичко личи, че за разлика от брат си принц Уилям, Хари се притеснява от потенциално оплешивяване, но въпреки това така и не стана ясно защо на снимката косата му е потъмнена, а не е с естествения си червен цвят.

Не е ясно и кога точно е направена тази снимка и дали всъщност не е била обработена на Фотошоп, но разликата между нея и съвсем скорошния образ на Хари е очевидна.