Автор
Ева Лъчезарова

Мадона на 65: Най-после запозна младото си гадже с големия си син, двамата имат само 6 години разлика

Мадона прекара 65-ия си рожден ден в Лисабон, Португалия през уикенда, като използва и възможността да запознае 29-годишния си приятел Джошуа Попър с 23-годишния си син Роко Ричи.

Роко, най-големият ѝ син от бившия ѝ съпруг, режисьора Гай Ричи, беше на семейното пътуване с братята и сестрите си Лурдес, 26, Дейвид Банда, 17, Мърси Джеймс, 17 и 10-годишните близнаци Стела и Естере.

Няма информация как е протекло запознанството между гаджето на Мадона и най-големия ѝ син.

Мадона и Попър започнаха да се срещат по-рано тази година, като се запознаха, след като той тренира сина ѝ Дейвид на боксовия ринг.

Само няколко дни по-рано обаче поп иконата разкри, че едва не е починала от бактериална инфекция и е трябвало да бъде откарана спешно в болница.

Звездата написа в Instagram: “Страхотно е да бъда жива... невероятно е да мога да обуя обувките си за танци и да празнувам рождения си ден! Толкова съм смирена. Благодаря на Лисабон и на всички, които направиха това възможно!'

View post on Instagram
 

Певицата сподели няколко нови снимки и видеа от празнуването на 65-ия си рожден ден в Португалия.

За да отпразнува новия си живот, Мадона сподели и видео в TikTok с надпис  "Честит рожден ден!“. По традиция, както всичко свързано със скандалната певица, нещата станаха малко рисковани, когато тя вдигна ръце, за да разкрие черен дантелен сутиен и корсет под копринено си горнище.

@madonna

Happy Birthday Tp Me! ♌️

♬ original sound - Monaleo

Според The ​​Portugal News, изпълнителката ще остане в крайбрежната столица на Португалия до идния уикенд.

“Тя кацна с около 30 приятели от цял ​​свят, с нормален самолет, тъй като тя е природозащитник, тя се отказа от личния си самолет преди няколко години“, разкри колумнистът на CMTV Адриано Силва Мартинс.