Автор
Веселина Петрова

Истински щастливци: Тези четири зодии ще открият любовта за цял живот през септември

Известната руска астроложка Тамара Глоба сподели, че представителите на 4 зодии ще бъдат на гребена на вълната през септември. вижте дали сте сред щастливците.

Овен 
Септември е месецът на зодия Овен. Скъпи Овни, не само ще се радвате на крепко здраве, но ще се насладите и на страхотна хармония в личния си живот. Необвързаните от вас ще срещнат своята половинка - за цял живот. Ако се появят проблеми с финансите, контролирайте разходите, за да стабилизирате ситуацията. Спортувайте, за да сте във форма.

Телец 
Звездите ви обещават едно прекрасно безвремие. Ще си починете, ще се успокоите, ще се освободите от тревогите. И най-вече - ще срещнете любовта. Анализирайте, мислете, вслушвайте се в себе си и бъдете верни на вътрешното си Аз. 

Дева 
Скъпи Деви, проблемите ви остават в миналото. Очакват ви успех в работата и чудесни финансови придобивки. Внимавайте в семейството обаче - възможни са проблеми. Игнорирайте дразнителите. И не се впечатлявайте от мрънкането на половинката си. 

Водолей 
Любов - това е ключовата дума за този месец, скъпи Водолеи. Въпреки че ще имате ужасно много работа, ще имате и любов. Ама от онази, която ще отвее главата ви със силата на ураганен вятър и ще ви понесе из облаците. Високо и по-високо. Ще имате и пари. В края на месеца.