Автор
Евелин Попадийна

Защо е напълно безполезно мъж да спори с жена

Е, вече е научно доказано! Шведски учени проведоха проучване и установиха, че спорът с жените е безсмислен, тъй като те имат много по-голямо предимство пред мъжете!

Учени от Каролинския институт анализираха стотици материали, за да стигнат до извода. Проведени са 617 проучвания по тази тема. В тях са участвали около 1,2 милиона доброволци.

3 цвята, в които дрехите изглеждат много по-скъпи
МОДА
Автор Евелин Попадийна

3 цвята, в които дрехите изглеждат много по-скъпи

Автор Евелин Попадийна

Оказва се, че жените помнят подробности и факти по-добре от мъжете и имат повече епизодична памет от силния пол. Дамите помнят по-добре подробности и факти, което прави почти всеки спор между мъж и жена напълно безполезен.

Проучването сочи, че жените по-добре запомнят факти около случилото се преди седмица с всички подробности, както и лица и миризми. Мъжете обаче от своя страна имат отлична памет за информация, свързана с пространствената обработка. Учените споделят, че епизодичната памет може да се влоши от липса на сън, депресия или възраст.

Така че мъже - не се опитвайте да спорите с нас!  И без това обикновено не помните за какво сме ви сърдити. Вече е научно доказано, при това със сериозни доводи. Губите битката още преди да сте я започнали.