Автор
Ева Григорова

Юлиан Вергов ще се появи отново на екран при Димитър Рачков

Сред актьорите, които ще участват в смешките и състезанията, се откроява името на Юлиан Вергов, който триумфално се завръща на екран, след като почти година не го виждахме заради проблемите с Диана Димитрова. Тогава тя го обвини в побой, но без да назове името му и Вергов изведнъж изчезна от журито на "Като две капки вода". 

След като прокуратурата отказа да се занимава и с двете жалби на Димитрова, които тя внесе през няколко месеца, сега Вергов се връща на екрана в шоу на продуцента Магърдич Халваджиян. Единствената му дъщеря, чието име също бе намесено в скандала, пък води собствена рубрика в предаването "Преди обед". 

В неделя от 20:00 часа NOVA ще излъчи първото издание от втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“. 

Освен Вергов, Владо Пенев, Жаклин Даскалова, Радина Боршош, Дарин и Деян Ангелови, Алекс Раева и Христо Петков са първите гости, които ще влязат в студиото на Рачков. Те са обединени под името „Заслужили артисти“, а самият Димитър Рачков ще зашемети с невиждана изненада за старт на новия сезон. 

Сред гостите през втория сезон на „С Рачков всичко е възможно“ ще бъдат още Христо Стоичков, Стилиян Петров, Мартин Петров, Александър Сано, Владимир Михайлов, Владимир Карамазов, Калин Врачански, Криско, ДесиСлава, Михаела Маринова, Керана, Ивана и Стояна, Александра Богданска, Алекса Ерски и други. 

Новият сезон ще продължи да забавлява с изцяло нови игри, четири от които зрителите ще видят още тази неделя. В „1 към гьотере“ ще бъдат тествани танцувалните умения на гостите. В „Такси“ пък всеки пасажер ще се преобразява в емблематична личност, а шофьорът ще има трудната задача да отгатне коя е тя. Лудата стая и Димитър Рачков отново ще предизвикат участниците да импровизират под наклон.

Защо Рачков не дойде на партито на Кремена Халваджиян?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Защо Рачков не дойде на партито на Кремена Халваджиян?

Автор Ева Григорова