Автор
Ева Григорова

Доминантен секс: камшик за по-голямо удоволствие

Как действат еротичните пошляпвания? Прекалено ли е да играем роли и да използваме костюми? Възбуждаме ли се повече когато говорим в леглото? Е, даваме ви отговорите.

Еротичните пошляпвания увеличават притока на кръв в областта на слабините. Да бъдеш доминиращ в леглото включва широк спектър от преживявания. С партньора си може да изследвате всяка възможност за удоволствие, като пляскане с камшик или използването на конкретен език в спалнята.

Ако сте се насочили към играта доминиращ и подчинен е хубави да знаете, че в нея има две ключови упражнения – разрешението и наказанието. По време на този тип секс подчиненият трябва да поиска разрешение за извършване на определени дейности. Например извършване на орален секс или оргазъм и когато действа извън правилата на доминиращия партньор, получава наказание. Когато започвате като доминант, помислете за създаване на няколко секси правила и наказания. Обичайните наказания включват напляскване, острие или целомъдрие и робство.

Еротичното пляскане е вид ударна игра, при която доминантът използва ръцете си, камшик, гребло или реколта, за да пляска части от тялото на доминирания за взаимно сексуално удоволствие. Можете да използвате пляскане преди полов акт или наказание по време на игра на подчинение и доминиране. Еротичният удар може да увеличи притока на кръв в областта на слабините на субекта и да освободи приятни химикали в мозъка, включително ендорфини и допамин, за да подобри сексуалното удоволствие.

Още една ключова част от доминантното поведение в отношенията е използването на конкретен език в спалнята. Като доминант можете да заповядате на вашия подчинен да се обръща към вас с уважителни местоимения (господине/госпожо), за да покажете, че контролирате нещата. Можете също да използвате мръсни приказки, за да опишете какво възнамерявате да направите с подчинения и да опишете как той да се отнася с вас.

5 ползи за здравето от гушкането след секс
ПО ЖЕНСКИ
Автор Весела Георгиева

5 ползи за здравето от гушкането след секс

Автор Весела Георгиева

Ролевите игри могат да бъдат много интересни. Възбуждащо е половинката ти да се превърне в секси докторка, или секси пожарникар.Ако сте нови в това начинание, помислете за ситуация на ролева игра, с вградена динамика на властта както доминираща, така и с покорна роля – шеф и служител, учител и ученик или лекар и пациент.

Доминантният секс често включва специфични тоалети. Дамите могат да носят кожени екипи, костюми и ботуши или токчета, докато подчинените носят яки, каишки или костюми за ролеви игри като тоалети на прислужници. Обличането ще ви помогне да се потопите в ролята си и да изследвате доминиращата си страна.

Последната сексуална практика при доминиращия секс е робството. При нея доминиращият използва инструменти, за да ограничи подчинения по време на сексуален контакт. Най-често срещаните ограничители включват въжета, кожени ленти, вратовръзки, белезници, решетки, превръзки за очи и вериги. Тези аксесоари са предназначени да ограничат сетивата и свободата на движение, за да предадат контрола в ръцете на доминанта и да увеличат взаимно сексуалното стимулиране.

Доминантният секс може да послужи на много двойки да подобрят отношенията си или да открият какво наистина харесват в секса, кое е за тях и кое не. Нека само не забравяне, че доминантният секс няма нищо общо с насилието, той носи само и единствено удоволствие.