Автор
Мира Маринова

Тароскоп за септември за зодия Скорпион: Проявете емпатия и подайте ръка, съдбата ще ви се отблагодари за това

Септември ви носи силна емоционална и творческа енергия. Ще бъдете креативни, позитивни и пълни с нови идеи и планове. Вие сте чувствителни и сензитивни, което ще ви помогне в отношенията с хората около вас. 

Проявете емпатия и подайте ръка, съдбата ще ви се отблагодари за това. Имате невероятно въображение и то ще ви донесе много успехи. Напълно сте наясно със себе си и това, което искате. 

Имате силна връзка с вътрешния си свят, която все повече задълбочавате с времето. Вие сте маниаци на тема контрол. Септември ще ви помогне да разберете, че не можете да огреете навсякъде и да се справяте с всичко. 

Тароскоп за септември за зодия Везни:  Пеперуди в стомаха и щастие
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за септември за зодия Везни: Пеперуди в стомаха и щастие

Автор Мира Маринова

Ще се наложи да се предадете, да оставите нещата на самотек и да промените перспективата си. Не затормозявайте излишно мозъка си с неща, които не зависят от вас и не правете невъзможни опити да контролирате всяка ситуация. 

Ако разширите мирогледа си, ще стигнете до прозрението, че понякога нещата се нареждат по-добре по естествен начин. Опитайте се да послушате този съвет и ще постигнете значителен растеж. 

Този месец ще ви донесе бърз прогрес, успех, лесна и ясна комуникация и силен приток на енергия. Ще бъдете фурии и ще кипите от идеи и динамика. Плодовете на труда ви ще зреят бързо и това ще ви мотивира още повече да се движите напред. 

Септемврийски тароскоп за зодия Дева: Не робувайте на материалното
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Дева: Не робувайте на материалното

Автор Мира Маринова

Ще бъдете в стихията си и ще се понесете към успеха на гребена на собствените си възможности. Септември ще ви донесе и лек аромат на носталгия. Ще се сетите за най-хубавите години от детството, ще си върнете най-невинните и чисти детски спомени. 

Тази машина на времето ще стопли душите ви и ще ви вдъхнови за бъдещето. Потърсете стар албум, дневниче или скъп предмет, споделете това с близките си и се насладете на вълнуващо пътешествие във времето. 

Радостта се крие в малките неща, а в тези безгрижни времена, през призмата на детството, се е откривала най-лесно.

@woman.bg Скорпиони, не можете да контролирате всичко 🕹️♏️ #taroskop #тароскоп #scorpio #tarot #tarotreading #zodiac #foryou #fyp #fypシ゚viral #bulgaria ♬ Hypnosis Music - Hypnosis Therapy