Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телците бавно се доближават до набелязаните цели, Лъвовете могат да почувстват силно привличане към някого

През този ден интуицията се изостря и могат да се разрешат двусмислени ситуации. През този период се препоръчва да отделите време за вътрешното си състояние.

Овен – Днес най-вероятно ви очакват много задачи. Радвате се, когато имате задача за изпълнение, в която можете да откриете ново предизвикателство. Винаги можете да намерите жизнеспособни пътища, да измислите нови решения и да ги приложите. 

Телец – Днес имате добра отправна точка най-накрая да намерите себе си. Бавно се приближавате към набелязаните цели. А именно, колкото по-ясно виждате собствения си път, толкова по-ясно той се откроява и ще стане скоро реалност. 

Близнаци – Тези дни ще имате стабилна основа, за да надграждате. Можете да се справите с трудни колеги или клиенти, с лекота и личен чар. Днес е подходящо време за телефонни контакти. Добър момент е да поискате уверено това, от което се нуждаете.

Рак – Днес можете да затворите една страница от живота си, няколко нерешени досега казуса, защото звездите са на ваша страна и ви предлагат решения на поднос. Може би ви очакват интересни възможности и най-после усещате сили в себе си да се възползвате.

Лъв – Обстановката около вас може да е причина за лошо настроение, което може да се породи поради възникнали неочаквани промени. Възможно е някои от вас да мислите и за смяна на работата. Любовта обаче крие изненади: можете да почувствате силно привличане към някого. 

Дева – Днес са възможни неочаквани финансови ползи, но има и рискове, които трябва да обмислите мъдро, преди да вземете някое решение. Може да опитате с по-малка сума, но не е препоръчително да рискувате с по-голяма. 

Тароскоп за септември за зодия Лъв
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Тароскоп за септември за зодия Лъв

Автор Мира Маринова

Везни – Планетата Марс  почти сигурно може да ви изправи пред неочаквано препятствие.  Вие имате огромно количество потисната енергия в себе си, която е готова да избухне при най-малкото предизвикателство и това може да се случи сега... 

Скорпион – Вероятно преживявате труден период и знаете, че търпението не е силната ви страна...Не е изключено да възникнат неочаквани препятствия, но има надежда всичко да се нареди добре. Може да се наложи да приемете предложение, което няма да е съвсем по вкуса ви.

Стрелец – Някои от вас може да се чувствате потиснати и да не спирате да мислите за нещата, които се случват... Това, от което се нуждаете, е да живеете в настоящето, без да мислите толкова много за бъдещето. Опитайте да разчупите малко рутината; ще бъде прекрасно усещане.

Септемврийски тароскоп за Риби: Изправени сте пред предизвикателства
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за Риби: Изправени сте пред предизвикателства

Автор Мира Маринова

Козирог – Добър момент да преследвате мечтите си и да промените стратегията си, ако не сте постигнали очакваните резултати досега. Марс ви зарежда със сила и ви подтиква да се отървете от онези токсични хора, които ви носят само отрицателна енергия.

Водолей – Ретроградният Меркурий може да донесе препятствия, които забавят инерцията ви, но вие пак ще намерите начин да се оправите. Намерете време да се забавлявате, да се посветите на себе си и да се откъснете от всекидневния стрес.

Риби – Незначително събитие може да помрачи настроението ви днес, но това ще трае само докато му придавате тежест и важност. Животът е пълен с изненади, които ви очакват. Открийте ги! Чакайте доброто и тогава то ще ви намери!