Автор
Евелин Попадийна

Мястото на първата ви среща – ето как лесно да разберете намеренията на мъжа към вас

Още в самото начало на една връзка ние, жените, използваме различни техники, с които да разберем повече информация за характера на мъжа – колко често ни пише, как ни пише и, разбира се - първата среща. Избраното от потенциалния партньор място може да издаде неща за него като човек и какви са плановете му за връзката с вас.

Ето какво издават различните места, които избират мъжете за първа среща, за самите тях:

Нощен клуб или бар

Ако мъжът ви покани на първа среща в клуб или бар, или като цяло часът на срещата ви е късно, това показва неговото желание за „лесна“ връзка. На такова шумно място е трудно да говорите по важни теми или да се опознаете по-добре. Ако все пак сте приели поканата му, обърнете внимание на поведението му: колко уверен и спокоен се чувства, колко често е на такива места, колко алкохол пие и как се отнася с вас. Друг важен сигнал е дали се заглежда по други жени. Но не се пренавивайте, има изключения и хора, които са се запознали в нощен клуб и живеят щастливо заедно. И все пак, като правило, срещите в барове и клубове не са сериозни. 

Как номерът на апартамента може да повлияе върху целия ви живот
ДОМАШНИ ТАЙНИ
Автор Антония Михайлова

Как номерът на апартамента може да повлияе върху целия ви живот

Автор Антония Михайлова

Кино

Ако мъжът избере да ви заведе на кино за първа среща и особено ако филмът е романтичен, то той е романтик. В същото време обаче той избира лесния вариант, защото, докато гледате филм, не е нужно да говорите и няма как да се опознаете. Освен това, има мъже, които си мислят, че ако една жена се съгласи да гледа филм на първа среща, то тя е готова да премине към по-интимен контакт. Филмите не са най-добрият вариант за първа среща, но могат да дадат обща тема за разговор и можете бързо да проверите дали вкусовете ви съвпадат.

Среща в увеселителен парк

Ако сте поканени на такава среща, това значи, че мъжът е смел и открит. В същото време иска да изпитате ярки емоции заедно и да покаже мъжествеността си. Психолози са доказали, че возенето на влакче в увеселителен парк с партньора ни кара да се влюбим в него по-бързо и лесно, защото по време на такива преживявания адреналинът в кръвта се увеличава, което провокира появата на бързо влюбване. Също така пулсът се ускорява и всички сетива се изострят.

Езда или полет с балон

Ако първата среща се състои от яздене или полет с балон, това показва, че мъжът наистина държи на вас и иска да ви впечатли. В същото време той е романтик и няма да скучаете с него в бъдеще. Това е мъж, който има сериозни планове за потенциалната си партньорка.

Пикник

Срещата на пикник, особено ако е сред природата, е един от най-добрите варианти. При такива обстоятелства и двамата ще имате романтично настроение и възможност да се опознаете в спокойна обстановка.

Pixabay

Ресторант

Най-често срещите са в ресторант или кафене. Тази опция е удобна за всички и е подходяща за бърза среща. Можете да разберете много от това какъв ресторант е избрал мъжът – среща в заведение за бързо хранене означава, че той не мисли особено за вас. Ако отидете в луксозен ресторант обаче, можете да бъдете сигурни, че мъжът ще ви заобиколи с изтънченост и романтика. Среща в механа или всякакво заведение от този тип говори, че мъжът не обича трудностите и следва пътя на най-малкото съпротивление.

Културна среща

Ако ви покани на изложба или театър за първа среща, то той има спокоен, уравновесен характер и склонност към аналитичност. Той винаги ще ви слуша внимателно и ще забележи най-малките нюанси на промените в настроението ви. Има значение и на кое представление или изложба сте поканени. По естеството на случващото се може да разберете повече за интересите на мъжа и отношението му към вас.

При следващата първа среща ще бъдете по-подготвени и още с поканата ще знаете какво да очаквате.