Автор
Кристина Кирова

Красива и опасна: Майката на Натали Трифонова заведе младо гадже на морето

Натали Трифонова е едно от най-горещите лица на родния ефир, а хубостта си, по всичко личи, е наследила от майка си. Ванина, която е известен зъболекар, ѝ е дала прелестната си коса и небесно сини очи. Разбира се и ослепителната усмивка. 

View post on Instagram
 

Любовният живот на Ванина също не е по-малко интригуващ от този на популярната ѝ дъщеря. Тя се омъжва много млада за бащатана Натали и я ражда, когато е само на 22 г. Бракът на Ванина и таткото на Трифонова приключва още в ранното детство на бъдещата секси синоптичка. Той заминава за чужбина и тя така и не запазва близки отношения с него. 

Натали Трифонова сияе от любов: Загадъчен мъж плени сърцето ѝ
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Натали Трифонова сияе от любов: Загадъчен мъж плени сърцето ѝ

Автор Ива Петрова

За сметка на това обаче връзката с майка ѝ е много силна и двете редовно си правят красиви снимки заедно. В момента обаче Ванина е в нова любовна връзка, за пореден път с по-млад от нея мъж, когото тя обаче все още не иска да покаже. Тайнствено стори от морската ѝ почивка обаче издава на сто процента, че е щастлива с половинката си. 

View post on Instagram
 

В момента двамата са отседнали в тузарски хотел на Слънчев бряг с гледка към стария град Несебър. А кой е той - може би ще разберем, когато връзката им се задълбочи.