Автор
Ива Петрова

Очевидец разкри скандална тайна в "Игри на волята"

Новият сезон на "Игри на волята" е във вихъра си, въвличащ зрителите всяка вечер в интересните истории на участниците, в нови правила и зрелищни конфликти. 

Вече втора поредна седмица женският отбор бедства на "Дивата река" без храна, без лични принадлежности, без вода и т.н., както е по правилата на предаването. Дали обаче Амазонки действително мизерстват и наистина ли са лишени от каквито и да било блага? 

В официалната група на предаването във Фейсбук се появи коментар на очевидец, който разкрива какво е видял да се случва на реката. Същият дава отговор на въпроса дали зрителите биват умишлено заблуждавани от продукцията с това, което се демонстрира на екран.

"На реката има каравани с вода и тоалетна. В една от караваните има баня. На тези, които са на реката им се дава веднъж дневно храна", гласи съобщението. Признаваме обаче, че този факт обяснява как участниците все пак успяват да поддържат някакви сили в битките. 

Безспорно само от джанки, които твърдят, че ядат на реката, няма как да се справят в толкова силови игри. Що се отнася до караваните, няма как да няма такива, тъй като екипът, който снима, трябва някъде да се помещава. А да се възползват от удобствата им е напълно нормално за участниците, които и без това са подложени на тежки изпитания. 

Мощен скандал сред Амазонките на съвета избухва днес
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

Мощен скандал сред Амазонките на съвета избухва днес

Автор Ива Петрова