Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелците да се отдадат на екипна работа, Козирозите да се съсредоточат върху целите

Денят е подходящ за нови начала и проекти. Тези, които са чакали подходящия момент за "пробив", получават в този ден всички възможности да осъществят плановете си.

Септемврийски тароскоп за зодия Дева: Не робувайте на материалното
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за зодия Дева: Не робувайте на материалното

Автор Мира Маринова

Овен – Днес вашата упоритост ще бъде възнаградена. Възможно е да получите неочаквано бизнес предложение там, където най-малко очаквате. Не е изключено да получите и романтично предложение, ако се окажете на подходящото място в подходящото време. 

Телец – Опитайте се да сте концентрирани и търпеливи в общуването и преговорите на работното място. Комуникацията ще бъде ключът към разрешаването на разногласия в работата. Някои ваши приятели може да имат интересна идея за кратко пътуване.

Близнаци – Днес можете да очаквате активизиране на някои бизнес планове, договори и сътрудничества, които са в застой по различни причини. Опитайте се да въведете положителни промени и нововъведения в отношенията си.

Рак –Дипломатичният подход ще ви помогне да разрешите конфликти с колеги в работата. Ако сте във връзка, обърнете внимание на човека, когото обичате и му осигурете подкрепа и разбиране. Това ще укрепи отношенията ви.

Лъв – Днес трябва да сте търпеливи. Фокусирайте се върху детайлите и изпълнявайте задачите навреме. Ако сте твърде доминиращи в някои въпроси, лесно ще влезете в безсмислени спорове с любимия човек, а това не ви е нужно.

Дева – Вашите организационни умения, обмисленост, практичност и рационалност ще излязат на преден план и ще бъдат забелязани от вашите колеги и началници. С каквото и да се занимавате можете да постигнете завидни резултати. 

Везни – Наблегнете на работата в екип днес. Бъдете наясно с действията и думите си, защото те могат да имат по-голямо въздействие, отколкото очаквате. Опитайте се да изразите любов и внимание по фини начини, както само вие умеете.

Септемврийски тароскоп за Водолей: Предстои ви положителна промяна
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Септемврийски тароскоп за Водолей: Предстои ви положителна промяна

Автор Мира Маринова

Скорпион – Днес организационните ви умения ще бъдат решаващи. Организирайте задачите си ефективно и си поставяйте ясни цели. Вашата отдаденост и дисциплина ще бъдат забелязани и възнаградени. Вашата емоционална стабилност ще бъде на върха си. 

Стрелец – Денят е подходящ за екипна работа. Сътрудничеството ще ви донесе нови идеи и перспективи. Бъдете отворени за предложения, имате желание да споделяте знанията си с другите. Днес имате възможност да задълбочите емоционалната си връзка с любимия човек.

Козирог – Днес е денят, в който можете да се съсредоточите върху целите си. Поставете ясни приоритети и се фокусирайте върху задачите, които ще ви донесат най-големи ползи. Бъдете упорити и трудолюбиви и ще постигнете успех.

Водолей – Имате възможност да покажете своите умения и таланти. Бъдете смели и поемете инициативата. Нови идеи и креативни подходи ще бъдат възнаградени. Днес е денят да обърнете внимание на отношенията си с любимия човек. 

Риби – Комуникацията ще бъде ключова във връзката ви днес. Говорете открито и честно с любимия човек за вашите чувства и нужди. Нека вашата любовна връзка се основава на взаимно разбиране и подкрепа.