Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, през октомври ще се наложи да работите повече, за да успеете

Скъпи Близнаци, Слънцето във Везни до 23 октомври е страхотно за всякакъв вид комуникация, преподаване, говорене, писане и свързване с другите на вашата дължина на вълната. Ако сте активни в социалните мрежи, можете да спечелите повече последователи в този момент. Месецът е важен за вашите взаимоотношения. 

Ще бъдете малко повече заети и може да имате повече срокове от обикновено, затова е хубаво да сте добре организирани. Отличен период, за да затвърдите заетите досега позиции. През този месец ще трябва да работите много усилено, защото седенето със скръстени ръце няма да ви помогне. Най-важното е да не спирате, а да продължавате напред, което са започнали по-рано. 

През този период ще бъдете повлияни от планети като Слънцето и Сатурн. Ето защо едновременно ще решавате няколко проблема и то много успешно. Слънцето ще ви дава необходимата сила, а Сатурн ще ви даде повишена амбиция. 

В същото време бъдете предпазливи. Може да получите изгодни предложения в различни области на живота. Най-важното за вас сега е да не бързате със заключенията и да се доверявате повече на собствените си чувства, те ще могат да ви подскажат коя стъпка ще бъде по-благоприятна и ефективна. 

В личната сфера като цяло всичко ще е стабилно, не се очакват особени проблеми, особено ако сте по-внимателни и контролирате променливите си настроения. От време на време може и да има дребни неприятности и ядове в личната сфера, но бързо отминаващи. 

Трябва да сте много внимателни с различни интимни и романтични провокации и изкушения. Знаете, че понякога и малкото камъче може да преобърне колата. Страничните приключения са много опасни през този месец.

Жените от тези 6 зодии стават все по-красиви с възрастта
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Дамянова

Жените от тези 6 зодии стават все по-красиви с възрастта

Автор Антония Дамянова