Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Овните да спестяват повече, Козирозите да контролират емоциите си

Добър ден за преосмисляне на живота и изчистване от натрупания негативизъм. Начинанията ще бъдат успешни. 

Овен – Днес гордо ще защитавате позициите си и ще поставяте опонентите си на мястото им. Да се пази от вас всеки, който има нещастието да ви пресече пътя или дръзне да ви противоречи! Научете се да спестявате повече и купувайте само необходимото. 

Телец – Както обикновено, няма да бягате от задачите си. Вие сте наясно, че вашите усилия трябва да бъдат разгърнати във времето, за да дадат плод. Късметът, който ви изпраща Юпитер, има благоприятен ефект. 

Близнаци – Промяната е част от съдбата на всеки индивид, но понякога ще трябва да предефинирате плана си за действие и да поемете по неочаквани пътища. Способността ви да се адаптирате е гаранция за вашия успех. 

Рак – Бъдете сигурни, вашата упоритост ще ви позволи да преодолеете трудностите си. Късметът изглежда е на ваша страна днес, въпреки че мъглата в съзнанието ви вероятно ще ви попречи да го разпознаете. 

Пазете се: Тези 3 зодии са едни от най-лошите шофьори
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Пазете се: Тези 3 зодии са едни от най-лошите шофьори

Автор Теодор Муховски

Лъв – Опитайте се да добавите нотка оригиналност към любовния си живот, ако сте във връзка и ще му се насладите много повече. Жаждата ви за нови завоевания ви прави привлекателни, но и малко безотговорни. 

Дева – Днес демонстрирате безгранична енергия и забележителна инициативност. Необвързаните ще използват своя чар, за да спечелят в своето дело. Между съблазняването и манипулацията има само една стъпка, която звездите ви съветват да не предприемате. 

Везни – Днес бъдете внимателни: не се оставяйте да бъдете увличани от илюзии и не създавайте много суматоха около себе си. С малко повече умереност би трябвало да можете да получите това, което искате, без да нараните никого. 

Скорпион – Въпреки доброто ви желание, днес звездите не са на ваша страна. Не губете надежда и се съгласете да планирате нещата в дългосрочен план. Ако сте достатъчно търпеливи, рано или късно късметът ви ще се обърне към вас. 

Стрелец – Бъдете предпазливи: днешната ви импулсивност може да ви подтикне да вземете решения, за които по-късно да съжалявате. Запазете спокойствие и отложете избора си за друго време. В момента това изглежда най-разумното решение. 

Козирог – Днес ще трябва обаче да положите съзнателни усилия, за да контролирате по-добре емоциите си. Малките грижи от ежедневието често придобиват по-голямо значение за вас, отколкото би трябвало. Не се връзвайте на всяко нещо. 

Водолей – Астралната ви конюнктура за деня изглежда нееднозначна. Някои ще най-накрая ще финализират даден проект. Може да извлечете някакви поуки от създадените ситуации. Търсите някаква промяна, но не се осмелявате да я предприемете все още. 

Риби – Неотложността на обстоятелствата понякога ни тласка към съмнителни житейски избори. Следователно вероятно би било по-разумно да си дадете повече време, за да можете внимателно да претеглите плюсовете и минусите на тази възможност.

Топ 5 на зодиите, които се смеят най-гръмогласно и заразително
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Топ 5 на зодиите, които се смеят най-гръмогласно и заразително

Автор Теодор Муховски